Direktlänk till inlägg 11 december 2012

LÅT BLI VÅRA SVENSKA TRADITIONER !!

Av Missy - 11 december 2012 08:32

En skola i Laxå har förbjudit barnen att klä ut sig till papperkaksgubbar i luciatåget  för att de är kränkande !! ??

OCH kan man väl lungt säga att saker och ting har gått för långt eller vad säger ni ?

Nu tycker jag att Sverige o dess gubbar o kärringar borde tänka sig för lite när dom gör sina uttalanden och framför allt sina BESLUT.

..

Dom får altså  inte äta pepparkakor eller sjunga tre pepparkaksgubbar för att några barn kan ta illa vid sig ( eller beror det på deras föräldrar egentligen ) . 

Är det bruna människor som påstås kränkas av sången?

Eller människor med korinter till ögon? Eller människor som bär hatt? Går tre och tre? Bockar? Grisar? Tomtar?

Män som går hand i hand?

 

Hur kan en lärare vara rädd för att bli anklagad för rasism ? Genom att ha den här traditionen som vi har varje år, de är ju för fan sjukt..

 

Vi firar inte våra traditioner för att reta upp utlänningar eller någon annan heller för den delen. Vi gör de för att vi vill umgås med våran familj o med våra vänner, så som vi ALLTID har gjort.

 

Visst att dom som är utsatta för krig i sina länder ska vara välkomna till Sverige, till vårt land men då får dom oxo ta seden dit dom kommer.. Dom som kommer hit har sina egna seder som dom firar med sina familjer o vänner o vi har våra. Men de är oxo så att dom får finna sig i att ha ett luciatåg med papparkaksgubbar o allt som hör till. 

Att man firar en skolavslutning i kyrkan eller någon annanstans o sjunga våra sånger är oxo en av våra fina traditioner som vi SKA ha kvar. Vi sjunger inte för att reta upp andra människor, o vi äter inte pepparkakor för att håna någon som är mörk. 

 

Varför får vi inte ha traditionerna som vi har haft i många många år ? 

 

Varför ska VI anpassa oss efter dom som flyttar in hit ??????

Om vi , du o jag skulle flytta till ett annat land så skulle vi banne mig sköta oss o följa deras lagar, traditioner o seder, gjorde vi inte de så skulle vi oxo stå där ensamma o inte få nån hjälp alls. 


Jag vill säga att det är fel,, åt skogen fel med de som håller på att hända Sverige. Jag säger Inte att de är vissa utlänningar som se till att de blir så här, utan de är maktens gubbar o kärringar.. 

JAG ÄR INGEN RASTIST på något sätt.

Alla människor har lika värde, men nu får de banne mig skärpa till sig. Vad blir nästa steg ? Ska alla svenskar flytta ifrån Sverige för att någon mörkhyad blir kränkt av våran hudfärg ?


Svenskarna blir mer och mer förbannade och uppretade pga sånna här dumheter..Det är ju inte så konstigt

Nä nu får vi säga STOPP !!

Förstår inte de som vi har haft genom alla år med god mat, familj, julklappar, vänner, värme ja allt som hör till.

Lika på skolavslutningarna

De är våran tradition punkt jävla slut !!!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Missy - 10 september 2013 12:23

    Här är hela Melodifestivalturnén 2014 Tidigare turnéår inom parentes. Deltävling 1: Den 1 februari, Malmö, Malmö Arena (2004, 2009–2013) Deltävling 2: Den 8 februari, Linköping, Cloetta Center (2005, 2008 och 2011) Deltävling 3: ...

Av Missy - 25 maj 2013 11:00

     mjuk pepparkaka med färska hallon Ingredienser: 100 g smör 2 st ägg 2 dl strösocker 1.5 dl filmjölk 1.5 tsk malen ingefära 1.5 tsk malda nejlikor 2 tsk malen kanel 1 tsk bikarbonat eller  2 tsk bakpulver 3 dl vetemjöl ...

Av Missy - 11 maj 2013 09:30

   Man övertygar sig själv om att livet kommer att bli bättre efter det att man gift sig, fått barn, sedan fått ett till. Sedan är man frustrerad över att barnen inte är gamla nog att vara mer tillfreds och man vore mer tillfreds om dom vore det. E...

Av Missy - 7 maj 2013 21:43

 Passa på att göra en god paj till helgen   Varsogoda Ingredienser 3 medelstora rabarber 1 1/2 msk potatismjöl 1 tsk malen kanel 0,5 dl strösocker 2 1⁄2 dl Vaniljsås Deg: 3 dl havregryn 3 dl vetemjöl 3 dl strösocker 125 ...

Av Missy - 22 mars 2013 09:01


                                     Imorgon lördag 23 mars kl 20.30 är det dags för Earth Hour –                                                    den största miljömanifestationen genom tiderna!                                      ...

Ovido - Quiz & Flashcards